Nieuwsbrief

Uien soep met een Italiaans tintje

zondag 13 mei 2012

Uien soep met een Italiaans tintje 4-6 personen ***


Ingrediënten:Himalayazout, wortel-, ui-, prei-, knolselderij poeder

magere melk, tomaat, knoflook, juspoeder, basilicum,

oregano, stevia en maizena.

Benodigdheden: 500 gram uien 1,5 liter water, 120 gram geraspte kaas.


Bereiding: Snij de ui in reepjes en fruit ze met een beetje olijf olie,

doe het water in een soeppan en voeg al roerende de mix toe.

Vervolgens de uien er bij en 5 minuten laten koken,strooi dan

de kaas er overheen, wanneer deze gesmolten is kunt U aan tafel.

Serveer dit met bruin stokbrood en knoflook boter.(zie knoflook peper kruiden).

Personen die geen ega eetgewoonte aanhouden kunnen 650 gram uien en

2 eetlepels céam fraiche toevoegen. Eet smakelijk.

Plaats uw commentaar